Use Cases

Sturen op informatie wordt een steeds belangrijker aspect in publieke en private domeinen. Het zorgt voor proactief handelen en daarmee effectiviteit en efficiëntie. 

free site templates
Mobirise


Crowdmanagement voor drukte monitoring
Grote groepen mensen in banen leiden vereist een goede informatiepositie. Dit is nodig om tijdig sturing te geven voordat kleine incidenten groeien tot ongecontroleerde situaties. De informatiepositie wordt verkregen door sensoren, trendanalyses en sturing van bijvoorbeeld verkeersregelaars en tekstkarren. De inzet hiervan is uitermate geschikt voor corona maatregelen en drukte monitoring voor gemeentes en overige instanties.

Mobirise


Smart City
Een stad is een grote en complexe omgeving met verschillende actuele thema's, zoals corona, social distance, mobiliteit, handhaving, economie, etc. Door de inzet en regie van informatie maakt het operators, bestuurders en bewoners makkelijker om niet alleen een beter overzicht te krijgen, maar ook om bestaande informatie slim in te zetten voor meerdere thema's. Ook de use case crowdmanagement zorgt voor een permanente eerste stap naar een smart city.

Mobirise


Veiligheid
De slagkracht van verschillende disciplines in het veiligheidsecosysteem kan verhoogd worden door betere informatiedeling. Door gecontroleerd delen van informatie op een veilige manier, is beter regie te voeren wie wat mag, en wanneer. Ons Secured Sharing platform helpt hierbij, door enerzijds de veiligheid te garanderen en de regie te geven aan informatie eigenaren zonder tussenkomst van systeem beheerders in operationele omgevingen. 

Mobirise


Samenwerking tussen overheden en/of private partijen
In het publieke (en private) domein zijn vele verschillende disciplines met eigen informatie. Om tot resultaten te komen is samenwerking tussen verschillende disciplines nodig, vaak door informatie uitwisseling. Ons Secured Sharing platform voorziet in deze behoefte, door de inzet van informatiedeling op rol niveau en per 'use case' mogelijk te maken.

Veilig

Het Secured Sharing Platform heeft speciale beveiliging dat gebruikers in staat stelt om hooggeclassificeerde informatie veilig en dynamisch te delen en weer in te trekken. Informatie heeft standaard meerdere lagen van beveiling.

Intuïtief

Het Secured Sharing platform heeft een intuïtieve weergave laag, dat gebruikers in staat stelt om eenvoudig informatie op te nemen. Per gebruikersgroep is een aparte weergave mogelijk. 

Samenwerken

Het platform is ontwikkeld en doordacht om stakeholders te laten samenwerken waarbij niet altijd alle informatie gedeeld hoeft te worden ('Need to Know'), of waar aansturing moet worden gegeven middels een incidentmangent systeem. 

Dashboard

Secured Sharing ondersteunt verschillende uitkijk- of aansturingsportals. Voor elke doelgroep is een eigen pagina ontwikkeld en platformonafhankelijk beschikbaar (telefoon/ tablet/computer).

Schaalbaar

Secured Sharing is schaalbaar met uitbreiden of reduceren van informatiebronnen, functionaliteiten en gebruikers. De gebruikers loggen in, via internet op hun eigen pagina.

Integratie

Informatie kan rechtstreeks bij diverse locaties van eigenaren ontsloten worden. Met mogelijkheden om verschillende standaarden te ontsluiten of beschikbaar te stellen.

Functionaliteiten

Het SSIP kan met verschillende configuraties worden ingezet voor diverse themas, zoals; crowd managment, smart city, handhaving, etc.

Address

Zuidelijke Havenweg 40
7554 RR Hengelo

Contacts

Email: klik hier 
Phone: +31 (0) 6 22 55 10 05